23 Temmuz 2010 Cuma

Samsung UN55B8500 55 " 1080p HDTV LED










Hakkında Model



not:en kısa zamanda temin edileçek

UN55B8500 Kazandı CES Yenilik Ödülü
prestijli Yenilikler Tasarım ve Mühendislik Ödülleri ürün tasarımı ve mühendislik başarıları tanır. Bu CEA sponsorluğunda , Uluslararası CES , dünyanın en büyük tüketici teknoloji fuar , üreticisi ve Endüstriyel Tasarımcılar Derneği Amerika ( IDSA ) , endüstriyel tasarım ses , bilgi , toplum eğitimi yoluyla meslek ilerleyen taahhüt tarafından onaylanan ve savunma .

Samsung By Yeni UN55B8500 1080p TV - İnceleme

daha yoğun bir izleme deneyimi için izin devrimler yaratarak Samsung ups anteler . En sevdiğiniz filmleri, Samsung UN55B8500 için spor From TV başka bir düzeye izlemeye alır.

Sadece yeni Samsung model , aynı zamanda sizin televizyon etkileşim nasıl TV seyretmek nasıl bir atılım temsil yok.

Evet, İlk İzlenimler Count ... Ve UN55B8500 Sağlıyor

Yüz bu yeni Samsung modeli ile karşı karşıya gelmek gibi ne ilk , grevler onun düz şekli. Samsung içine inanılmaz kalite özellikleri ambalaj büyük bir iş yaptı jilet inceliğinde 1,6 inç derin çerçeve veren şık ve temiz boyun ile eşsiz bir stand tarafından desteklenir . ince vücut gizler 7000000 1 dinamik kontrast oranı , daha keskin, daha cesur ve daha parlak renkler ile harika bir canavar . UN55B8500 televizyon yerel backlight teknoloji karartma LED kullanır.

Bir duvara bu televizyon yer , sonra Samsung insanlar isteğe bağlı Wall Mount bir resim çerçevesi gibi asın sağlar sağladı arıyorsan. UN55B8500 monte sanat eseri değil, bir düz eski sıkıcı televizyon benziyor ve bu tam olarak bir fikir. Şahsen duvara benimki gibi , ama iyi iki yolu gözüküyor.

Renkler, Eylem ve Clarity

Görüntüler inanılmaz çalışma Samsung nedeniyle gerçek hayattaki gibi Renk , Kontrast ve Clarity bölümünde yaptı hale gelir. Zengin, kullanılamaz kadar şimdi bir LCD ekran, saf beyaz ve 7000000 bir kontrast oranına kadar vardı derin siyahlar resmi nefes kesen yapmak için çalışır.

UN55B8500 Gelişmiş Renk İşleme , zarif renkler bile esaret altına alır canlı resim için daha büyük bir derinlik sağlar , çünkü Fakat daha derin , gider.

Bunun üzerine , Auto Motion Plus 240Hz teknolojisi tüm hareket bulanıklığı ortadan kaldırır. Bir keskin, net ve pürüzsüz görüntü Bunun sonucu ne kadar hızlı hareket orada ekran açık.

Wide Color Enhancer Pro ve Auto Motion Plus 240Hz

dikkat Samsung resimleri ekranda görüntülenir şekilde ödenen size ayrıntılı bir oyun veya film hızlı anları bile görmenizi sağlayan pürüzsüz, net ve akıcı eylem off öder. Sonuç ayrıntı büyük derinlik diğer televizyonlar gibi görünüyorlar kalmamasıdır.

Wide Color Enhancer Pro özelliği her piksel analiz eder. Sonra onun ' kadar uzanan 3 boyutlu limit . Bu ekranda tam gerçekten canlı renkler oluşturur. resim hayata görünüyor.
Samsung UN55B8500 On World Wide Web

Samsung TV'nizde çok kolay sörf net doğru yapar. set , bu da ekleyebilir widgets vardır silmek ve içerik seyretmek . Bu kenar çubuğunda ya da ekran karşısında .

Bu özellik aptal tür bana az geldi ilk ... Onu daha iyi anlaşılmaktadır kadar . Ben bazı şeyleri online kontrol etmek istediğiniz zaman benim bilgisayar gitmek gerekmez.

TV Get On

İyi ki Samsung dikkate çoğumuzun bizim fotoğraf ve müzik , ya da video izlemek TV ekranında erişmek istediğiniz de budur. Artık tam olarak bunu yapabilir UN55B8500 üzerinde . Sen kablosuz DLNA veya PC'ye erişebilir. ekranda içerik bakın. Hatta birden fazla PC bağlantısını kolaydır.

Ayrıca depolama aygıtlarına içerik bırakmak gerekmez. Samsung UN55B8500 Multi- Media Center USB 2.0 üzerinde çalışan ile donatılmış olarak geliyor . Bir çok kullanıcı dostu arayüzü ile kolayca dosyalara erişebilirsiniz.

Sizin Yeni TV İçerik Kullanımı

Burada bir başka özellik. Yine, ben ilk başlarda oldukça aptalca özelliği olduğunu düşündüm , ama çabuk bence ben aslında sen stok ve sizin download ve kurtarmak çevrimiçi içerik kullanmak Samsung use.With koymak değişti.

Sonuç

yeni HDTV UN55B8500 55 inç 1080p 240Hz LED Samsung gerçekten olağanüstü bir çabadır. Bu çok kolay aşık bu televizyon ile set düşmeye 's . resim inanılmaz. Ayrıca yararlı ve dolu iyi seçenekleri dışarı sanılmaktadır.

Samsung UN55B8500 ev sineması uzman için mükemmel

bir aydınlatma kaynağı olarak beyaz LED Samsung'un yenilikçi kullanımıyla, 8500 Serisi aşırı detay ve görüntü derinliği ve hızlı içerik için bir an ultra- hızlı 2ms panel tepki süresi için çarpıcı bir 7,000,000:1 dinamik kontrast oranı yeteneğine sahiptir. Onun Wide Color Enhancer Pro Samsung'un Ultra Clear Panel bağımsız bir odanın ortam aydınlatmasının görüntü netliği ve parlaklığını artırmak için çalışırken bu renkler sürekli canlı olmasını sağlar.

ve görüntü titreşim gösteren hızlı hareket ekranda bu görüntüleniyor LCD veba olabilir bulanıklık hareketli savaş için

8500 Serisi LED HDTV bir ulatra hızlı 240Hz yenileme hızı - dört kat Samsung Auto Motion Plus çerçeve interpolasyon teknolojisini kullanır diğer TV'lerin bu . Ayrıca , yüksek dinamik kontrast oranları sunuyor zemin kırma tamamlar LED ışık kaynağı .

8500 Serisi @ TV online içerik servis Samsung'un yeni internet özellikleri. Geliştirilmiş Yahoo ! , Internet @ TV ya da kablosuz Ethernet bağlantısı Yahoo içeriği ekranda erişmek için kablolu ! , Flickr, YouTube ve bir düğmeye basarak daha fazla kullanır. en yeni programlar ve içeriğin kolay tarama için ekranın alt kısmındaki widget tabanlı arayüzü ve scrollbar çalıştırın.

Temel Özellikler

  • Ekran Boyutu: 55 inç
  • Tam 1080p HD (Daha fazla bilgi edinin)
  • Yeni - Atılım yerel karartma LED Teknolojisi daha net bir resim gibi adeta hayat parlaklık saf siyah kadar uzanan beyaz bozulmamış . (Daha fazla bilgi edinin)
  • Auto Motion Plus 240Hz : bulanıklığı azaltır ve görüntü detaylarını hızlı hareket video dizileri izleme zenginleştirir Gelişmiş işleme. (Daha fazla bilgi edinin)
  • Enerji Tasarrufu : Samsung LED TV'ler kadar yüzde 40 oranında gücü az geleneksel LCD TV'ler kullanın. (Daha fazla bilgi edinin)
  • Ultra- ince tasarım: 1,6 inçlik derinliği
  • Ultra- hızlı 2ms tepki süresi minimize spor programlarında hızlı hareket bulanık .

  • Mega dinamik kontrast oranı ( 7,000,000:1 )

  • HD- Grade Piksel Çözünürlük: Yüksek çözünürlüklü piksel yoğunluğu dahili görüntü ölçekleyici in girişi , dijital ve analog ses / görüntü pek çok farklı kaynaktan gelen e doğru deste ile birleştirilmiştir.

  • Ultra Clear Panel: Gelişmiş LCD teknolojisi, net görüntü ayrıntılarını , doğal ten rengi tonları , harika gölge detay zevk ve canlı renkler sağlar.

  • Oyun Modu Karanlık bölgelerin arttırır , resim biler görüntü işleme tepki hızlandırır ve oyun sesleri artırır. Görüntü ve ses kalitesi oyun sistemi özel ihtiyaçları için bir düğmeye dokunarak optimize edilmiştir.

  • Wide Color Enhancer Pro , Renkler daha doğal render sonucu belirli bir rengin renk optimize eder.
  • Picture -in- Picture (PIP) TV programları ve video ya da PC içerik kaynakları uygun, eş zamanlı görüntüleme sağlar.
  • Ses: toplam gücü 30 watt İki stereo hoparlör (15- watt her biri )

  • SRS TruSurround HD bir immersive , zengin özelliklere sahip iki hoparlör , zengin bir bas ile tamamlayacak olan surround ses deneyimi yaratır , yüksek frekans ayrıntılı ve net iletişim .

  • İçerik Kütüphanesi (2 GB Flash Bellek ): Dahili kütüphane fotoğraf sanat galerisi , oyunlar, egzersiz rutinleri , yemek tarifleri, ve diğer ilginç dijital içeriğe sahip olarak . Ek ürün ve güncellemeleri Samsung.com edinilebilir.

  • Iki USB 2.0 bağlantı noktası video, fotoğraf , çeşitli oyun ve ses dosyalarını harici sabit sürücüler gibi taşınabilir cihazlar için gelen

  • DLNA uyumlu çok farklı üreticilerin ( elektronik , bilgisayar ve mobil cihazlar ile daha iyi interopability danDaha fazla bilgi edinin)

  • Anynet Plus ( HDMI-CEC) Periferik AV cihazları DVD oynatıcı gibi bir Samsung TV uzaktan kumanda ile kontrol sağlar.

  • Energy Star Uyumlu: kadar yüzde 25 azaltır enerji tüketimi standart TV'ler ile karşılaştırılmıştır.
  • Dahili dijital tuner - harici kutuya gerekiyordu.
  • V- Chip sistemi oy TV ve film programları ebeveyn tarafından belirlenen sakıncalı içeriğe engelleme sağlar.
  • Crystal Boyun dönebilen stand

  • Garanti: 1 yıl parça ve ana hizmet , Samsung ücretsiz destek ile desteklenen ile 1 yıl işçilik garantisi (90 gün parçaları ve ticari kullanım için emek ) .
  • Medi@2.0 Internet TV ile daha fazla zevk almak , Yahoo ile içerik almak ! olanak sağlar , Flickr, ve ekran TV widget üzerinden daha fazla . (Daha fazla bilgi edinin)

Bağlantılar

  • HDMI (sürüm 1.3) : 4 geri

  • USB: 2 geri

  • Komponent video : 1 geri
  • Kompozit video : 1 geri (bileşen ile paylaşımlı)
  • PC girişi: 1 geri
  • Ethernet : 1 geri

  • Optik dijital ses çıkışı : 1 geri

Boyutlar

  • stand olmadan TV: 52,1 x 31,4 x 1,6 inç (GxYxD ) 61,7 £
  • Stand TV: 52,1 x 34 x 12,1 cm (GxYxD ) 77,6 £

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder